Et 90 dagers vekst-program, for din nettbutikk.

Dersom du blir akseptert til å jobbe med oss vil vi først onboarde deg.

Deretter, de neste 90 dagene, vil vi gjøre alt i vår makt og bruke alle hjerneceller til å optimalisere, skalere og vedlikeholde resultater for din nettbutikk. Dersom du ikke får bedre ROAS enn din breakeven - tar vi ingen provisjon.

Book et møte med oss

Øke konv.rate

Å helle vann i en bøtte med hull fungerer svært dårlig. Det første vi gjør er å øke konverteringsraten på nettbutikken din, slik at vi maksimerer salg.

Annonserere

Vi er nerder og eksperter på annonsering på nett. Annonsene vi kjører får som regel høy CTR og mye engasjement, som resulterer i positiv avkastning.

Skalere

Før vi går LIVE med annonser - setter vi opp ulike e-post sekvenser. E-post sekvensene sin oppgave er å plukke opp salg der annonser ikke gjør det.

Mindre 💬. Mer 📈.

Her er noen resultater vi har generert.

Spørsmål? Svar.

Har dere en garanti?

Dersom vi optimaliserer for ROAS (return on ad-spend / avkastning på annonseutgift) så har vi en minimum breakeven garanti. Det betyr at dersom vi ikke genererer en ROAS på din breakeven eller mer, tar vi ingen provisjon.

Hvordan blir jeg en klient?

Vi aksepterer ikke alle nettbutikker. Du må første og fremst ha et produkt / produkter som har vist potensial, helst litt omsetning og en relativt optimal nettside. Vi jobber med få klienter om gangen for å sikre optimale resultater for hver eneste klient. Book et møte med oss for å se om DIN nettbutikk kvalifiseres!

Tilbyr dere gratis prøveperiode?

Nope. Dersom vi velger å jobbe med noen, er det fordi vi er såpass sikre på å levere resultater. I tillegg har vi en garanti og derfor tilbys ikke gratis prøveperioder.

Hvilke nettbutikker jobber dere med?

Vi jobber med ulike typer nettbutikker. Fellesfaktoren for alle klienter vi jobber med er: Bra produkter, varelager som tåler skalering og hyggelige eiere. Book et møte med oss for å se om din nettbutikk kvalifiseres.

Hvor holder dere til?

Alle i teamet jobber "remote". Hva betyr det for deg? Du betaler ikke for våre dyre kontorer, fancy kaffemaskiner og alt annet "fluff". Vi jobber best hjemmefra og du betaler KUN for verdien vi tilbyr.

Har dere nettkurs?

Ja! Det har vi. Nettkurset vårt er perfekt for deg som ønsker å lære deg psykologien bak et salg sammen med teknisk utførelse av annonsering på facebook. Du kan lese mer her.

Hvilken betalingsmodell har dere?

Vi ønsker å bli betalt basert på resultatene vi genererer. Derfor kjører vi en hybridmodell, som våre klienter er veldig fornøyd med. Du betaler en fast sum i måneden + en liten % av det vi genererer (av ROAS). Med denne modellen har vi riktig incentiv til å generere best mulig resultater.

Garanterer dere resultater?

Vi kan ikke garantere deg at solen står opp i morgen, men det er høyst sannsynlig. Dersom vi velger å jobbe med nettbutikken din, er det fordi vi har tatt en kalkulert beslutning. Garantien vår forsikrer at du mer eller mindre ikke kan tape penger på å jobbe med oss. Risikoen er tilnærmet 0 for deg og større hos oss.

Hvorfor velge oss fremfor et annet byrå?

Dersom du velger oss, vil du ha en liten gjeng med nerder som HVER ENESTE dag jobber for å ta nettbutikken din til neste nivå. Vi er effektive, tar betalt basert på verdi, svarer raskt, har 5 års erfaring med netthandel og tilbyr faktisk en GARANTI. Eieren av Funnel Media (Morten Gilje) driver også egen suksessfull nettbutikk. Andre byråer der ute har som regel ikke gjort jobben selv. Vi lever, puster og tenker på netthandel 24/7. Vi jobber kun med utvalgte nettbutikker, hvorfor skal vi velge deg? Book et møte med oss for å se om din nettbutikk kvalifiseres.

GRATIS KUNDE CASE

Hvordan SportJet gikk fra en månedlig omsetning på NOK 61k til over NOK 500k, ved bruk av våre tjenester!

Lær mer om Funnel Media, hvordan vi jobber og hvordan vi skalerer nettbutikker.

SE GRATIS KUNDE CASE