Ny nettside eller ny nettbutikk?

La oss gjøre det vi er gode på, og bruk tiden din på andre viktige oppgaver.

Hvorfor velge en nettside fra oss?

Funnel Media tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og leveranser av høy kvalitet.

Vi bistår kundene i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign.

Vi skaper gode førsteinntrykk
Nettsiden er selskapets hjem på nettet, og er ofte nye kunders første møte med selskapet ditt. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt.

Enkel i bruk – for brukere og eiere
I prosessen jobber våre webdesignere tett sammen med deg for å skape et resultat både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel i bruk for webansvarlig.

Hva kan du forvente av din nye nettside?

Vi leverer lanseringsklare nettsider med optimalisert tekstinnhold slik at nettsiden dukker opp i relevante søk.

Innholdet vi produserer for deg vil også være basert på informasjon du deler med oss. Du får en nettside som er brukervennlig og responsiv. I tillegg kan du følge med på statistikk både gjennom nettsiden og Google Analytics.

For deg som er kunde hos oss, har vi et eget dedikert support-team du kan henvende deg til om du skulle ha tekniske problemer.

Ønsker du en nettside, eller en nettbutikk?

Vi kan lage din nettside eller nettbutikk!

Send oss ditt navn, e-post og telefonnummer så er du ett skritt nærmere en ny nettside.


Takk!
Din melding har blitt sendt!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.